Kiosztották az Aluta-nívódíjakat

2012.11.21.

Többek között két bankszékházért, egy irodaházért és egy luxusautó-szalonért adott nívódíjat idén az Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület. Szinte csak budapesti projekt szerepel a díjazottak között; igaz, ez a típusú homlokzat alapvetően "nagyvárosi műfaj".

 

Kiosztották az Aluta-nívódíjakat

 

2012. november közepén, az Aluta Klaszter Konferencián hirdették ki az Aluta (Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület) nívódíjpályázatának eredményét.

Aluta Építészeti Nívódíjat nyert a Mata-Dor Architectura Kft. a Takarékbank székház felújításának tervével.

Aluta Építési Nívódíjat nyert nagyprojekt kategóriában az Alukol Homlokzattechnika Kft. a Laurus irodaház alumínium homlokzati nyílászárók kivitelezéséért.

Aluta Építési Nívódíjat nyert kisprojekt kategóriában az Orosházaglas Kft. a Ferrari új budapesti bemutatószalonjával.

Aluta Hallgatói Nívódíjat nyert Bozsó Bernadett az "üveghomlokzat vizsgálata korlátozott károk követelményére" témában írt dolgozatára.

Aluta Technologiafejlesztési Nívódíjat nyert a Fémsystem Kft. és a Guardian Orosháza Kft. egy üvegbemutató mobil mintafallal. A Guardian Orosháza Kft. termékeinek bemutatására készült az a kamionon szállítható, összecsukható-kinyitható mintafal, amelyet a Fémsystem Kft. valósított meg.

Aluta Építészeti és Építési Különdíjat ítélt meg a zsűri az Alufe Kft.-nek és a Finta és Társa Építész Stúdiónak a K&H csoport székháza tervezési és kivitelezési munkáiért.

 

 

vissza